• De schilderworkshops ook bij Puzzeltocht Den Haag
  • Recencies van Puzzeltocht Den Haag
  • Filmpjes van Puzzeltocht Den Haag
 
           
  Home
Terug naar de vorige pagina
Deel ons:
Volg ons:
 
 

Puzzeltochten in Den Haag als bedrijfsuitje of teamuitje!

 

Via deze website heeft u hopelijk een beeld gekregen van de vele mogelijkheden die Atelier de Pleijsterplaats te bieden heeft.
U kunt nadere informatie aanvragen door hier op te klikken of bel 070-3561998
Wij denken graag met u mee!Atelier de Pleijsterplaats
Oude Molstraat 18
2513 BB Den Haag (centrum-Hofkwartier)
Tel.nr. 070-3561998; b.g.g. 06-49132010
mail@puzzeltochtdenhaag.nl
Klik op de kaart voor een routebeschrijving >>

Atelier de Pleijsterplaats plattegrond Den Haag

Routebeschrijving


Vanuit Amsterdam:
Volg Den Haag Centrum/Scheveningen via Wassenaar (A44). Bij Wassenaar rechtdoor rijden tot u niet verder kunt. Zie verder vanaf>>Vanuit Utrecht/Rotterdam:

Wanneer u vanaf de A12 Den Haag centrum heeft gevolgd (niet Den Haag Zuid) komt u vanzelf uit op de splitsing Boslaan/Zuid-Hollandlaan. U slaat dan linksaf de Zuid Hollandlaan in. Zie verder vanaf>>

>> U rijdt langs het Provinciehuis, u moet rechts afslaan, houdt direct daarna de middelste baan aan (Centrum Noord). Na de bocht links voorsorteren en neem direct de eerste afslag naar links, de Dr. Kuyperstraat. Deze straat loopt vanzelf over in de Mauritskade. U blijft rechtdoor rijden en zult zien dat de kade overgaat in de Hogewal. Nu rijdt u langs de Koninklijke Stallen (linkerhand). U slaat bij de stoplichten linksaf, de Prinsessewal op en rijdt langs de Paleistuin. Hier slaat u rechtsaf de Veenkade op. Vervolgens bij de stoplichten linksaf de Torenstraat in. Hier ziet u na enkele meters parkeergarage de Torengarage aan de rechterkant.

Fiscus

De meeste bedrijven en instellingen kunnen de in rekening gebrachte omzetbelasting (btw) terugvorderen. Dit kan ook gelden voor een maatschap, vereniging of stichting als deze door de Belastingdienst als ondernemer voor de btw wordt beschouwd. Personeelsfeesten en dergelijke of vergoedingen daarvoor, zijn vanaf 1 januari 2007 vrijgesteld voor de loonbelasting. Als voorwaarde geldt dat de deelname open moet staan voor tenminste driekwart van de werknemers, die behoren tot een organisatorische of een functionele eenheid (bijvoorbeeld een afdeling).Handige links:

www.schilderworkshops.nl

www.vrijgezellenfeest-denhaag.nl

www.1001activiteiten.nl

www.computerlessen.com

VVV Den Haag

   Atelier de Pleijsterplaats, Oude Molstraat 18, 2513 BB Den Haag | 070 3561998 b.g.g.06 49132010 | mail@puzzeltochtdenhaag.nl